En månads Prova-på-försäkring ingår i alla våra bilar

När du har köpt din nya bil vill du förstås ge dig ut på vägarna så fort som möjligt. Men först behöver du en försäkring. Med Länsförsäkringars Prova-på-försäkring får du ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter. Din kostnadsfria Prova-på-försäkring gäller under en månad.
Prova-på-försäkringen erbjuds för personbil och lätt lastbil som inte är äldre än 15 år, och består av helförsäkring och tilläggsförsäkringen MER-försäkring som ger dig tillgång till en ersättningsbil när bilen är på reparation. Har du köpt en bil med vagnskadegaranti erbjuds du i stället halvförsäkring och MER-försäkring.

Sex månaders helförsäkring till ett förmånligt pris

Folksam har tagit fram en ”Prova på-försäkring” för oss på NyareBil som vi kan teckna om du som kund har din hemförsäkring hos Folksam. Det är deras Folksam Bilförsäkring Stor. Du hittar mer information vad den innehåller i länken nedan, men här följer några punkter som den bland annat innehåller:

  • Privatkund har endast 750 kronor i självrisk vid skador i bilens kupé, vid feltankning och nyckelförlust samt vid stöld och brand.
  • Ersättning för hyrbil upp till 65 dagar.
  • Förmånlig maskin- och elektronikförsäkring.
  • Ingen vagnskadesjälvrisk vid kollision med djur.

Ditt pris för Prova på-försäkringen Körklar:

Din Bostadsort Pris 6 månader för halvförsäkring Pris 6 månader för helförsäkring
Stockholms län med postnummer som börjar på 1 1.300:- 1.900:-
Övriga postnummer 1.050:- 1.750:-
För juridiskt ägd bil är självrisken 2.000:- Priserna i SEK

Läs mer om Folksam Körklar här

Två veckors kostnadsfri försäkring

Du behöver inte teckna någon försäkring innan du kommer och skall hämta upp din bil. Vi kan tillsammans med Trygg-Hansa erbjuda dig Tryggamil, en försäkring som ger ett förstklassigt försäkringsskydd. Försäkringen är gratis de två första veckorna. Du kommer att få ett förslag av dem några dagar efter köpet. Väljer du att fortsätta med TryggHansas Tryggamil så får du 20% rabatt på första årets försäkringskostnad.

Läs mer om Trygg-Hansa TryggaMil här

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Onsdag 10-18
Torsdag 10-18
Fredag 10-17
Lördag 10-14
Söndag Stängt