En månads Prova-på-försäkring ingår i alla våra bilar

När du har köpt din nya bil vill du förstås ge dig ut på vägarna så fort som möjligt. Men först behöver du en försäkring. Med Länsförsäkringars Prova-på-försäkring får du ett omfattande skydd för dig själv, din bil och dina medtrafikanter. Din kostnadsfria Prova-på-försäkring gäller under en månad.
Prova-på-försäkringen erbjuds för personbil och lätt lastbil som inte är äldre än 15 år, och består av helförsäkring och tilläggsförsäkringen MER-försäkring som ger dig tillgång till en ersättningsbil när bilen är på reparation. Har du köpt en bil med vagnskadegaranti erbjuds du i stället halvförsäkring och MER-försäkring.

Få en rivstart med din nya bil!

Vi kan via Folksam erbjuda deras prova-på försäkring. Rivstart Bilförsäkring har du helt kostnadsfritt i 14 dagar – men snart får du ett erbjudande om fortsatt försäkring.

Läs mer om Folksam Rivstart här.

Två veckors kostnadsfri försäkring

Du behöver inte teckna någon försäkring innan du kommer och skall hämta upp din bil. Vi kan tillsammans med Trygg-Hansa erbjuda dig Tryggamil, en försäkring som ger ett förstklassigt försäkringsskydd. Försäkringen är gratis de två första veckorna. Du kommer att få ett förslag av dem några dagar efter köpet. Väljer du att fortsätta med TryggHansas Tryggamil så får du 20% rabatt på första årets försäkringskostnad.

Läs mer om Trygg-Hansa TryggaMil här

Hitta till oss

Öppettider

Avvikande öppettider
Lördag 22/4 Stängt

Måndag - Torsdag 10-18
Fredag 10-17
Lördag 10-14
Söndag Stängt