Avbetalning

Hos oss kan du som privat person eller företag på ett enkelt och snabbt sätt finansiera ditt bilköp. Tack vare vårt samarbete med DNB, har du möjligheten att välja en avbetalningsplan som passar din ekonomi. Du betalar minst 20% på priset i kontantinsats, resten kan du lägga upp på avbetalning i upp till 72 månader.

Hör av er till oss så hjälper vi till med ett upplägg som passar dig.

Leasing

Som företagare kan du leasa bil, vilket är ett mer ekonomisk alternativ än ett rent köp eller avbetalning. Leasing belastar inte balansräkningen samt att leasinghyran är avdragsgill. Köper du en företagsbil på leasing så kan du även dra 50% av momsen på leasingavtalet.

Bedriver du en verksamhet där bilen är nödvändig för din rörelse t.ex. taxirörelse eller biluthyrning är momsen helt avdragsgill.

Kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg som passar din verksamhet.

Privatlån

Du kan även finansiera din bil med privatlån och då behövs ingen kontantinsats. Privatlån kan dock inte tas på lika höga summor som bilfinansiering. Här samarbetar vi med Svea Ekonomi som hjälper oss med ett bra upplägg för dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Betalning

Hos oss betalar du enklast bilen med Swish (om du höjer din Swishgräns hos din bank) eller en överföring då vi har konton i Swedbank och Nordea. Du kan även betala in till vårt Plusgirokonto, så medtag ditt mobila BankID eller bankdosa. Vi tar också emot postväxel och en mindre summa kontanter. Däremot tar vi inga bankkort eller kreditkort.

Hitta till oss

Öppettider

Avvikande öppettider
Lördag 22/4 Stängt

Måndag - Torsdag 10-18
Fredag 10-17
Lördag 10-14
Söndag Stängt